http://www.bloggdesign.nu/bilder/articleBarBloggSe.jpg

Gott nytt år!

Gott nytt år kära läsare!

Glammigt värre!

image description

I hela världen är du någon, men för någon är du hela världen

2011

Har du gjort något du aldrig gjort förut? Jaa

Höll du dina nyårslöften?
Hade inga!

Vad ångrar du mest?
Att jag inte sagt vad jag tyckt

Vad ångrar du minst?
Att jag varit mig själv

Hur kommer du minnas 2011?
Som alla andra år?

Vad är du gladast för?
Att jag har vågat bjuda på mig själv

Vad är du ledsnast för?
Att folk har bråkat med varann

Vad kommer du aldrig glömma år 2011?
Vitsgarn

Bästa köpet?
Köpt myycket...

Vad ska bli bättre till 2012?
Säga vad jag tycker!

Vad var sämre än 2010?
Klassen

Vad kommer du sakna mest?
Sommaren

Bästa låtar 2011?
INTE fest hos Mange iaf...

Vad fick du som du önskade dig på din födelsedag?
Kommer för f*n inte ihåg....

Vad gör du på nyår?
Är hos familjevänner!

Har du varit sjuk?
Superförkyld + lite magsjuk...

Har du gråtit dig till sömn?
Yup






Lilljul!


Nu kommer snart mina kusiner på pappas sida och farfar och hans fru så ska vi fira som en lill-jul! De brukar komma någongång i mellandagarna till oss så ger vi varann klappar och äter god mat och så. Mår mycket bättre idag, är bara lite yr! Puss!

Centrum

I centrum hittade jag inget jag ville ha. Eller jag letade inte ens. Jag var inne på H&M en kort sväng och sen ringde jag pappa och gick med honom. Jag SKAKADE för att jag var så undernär. Då gick vi till McDonalds och jag fick en mjukglass. Usch! GUD vad jag hatar att vara sjuk! Det är så äckligt!!!



Dålig bild, jag vet. Men jag vill bli frisk som jag är där!

Elsas värld

Klockan 18 börjar Elsas Värld. Har inte sett den serien förut, men har hört att den ska vara braa? Har läst böckerna (eller bok ett, är på tvåan) och de är väl bra. Har ni läst de?

image description

Juice

Vet ni vad jag har ätit/druckit idag? 5 glas vatten, två glas juice och en mjukglass. Alltså har jag egentligen bara ätit en glass idag. Det var i centrum, då jag skakade (!) för att jag inte hade ätit..

Men nu har jag sovit i en och en halv timme. Är jätteyr och det känns som att jag går i vatten. Det är lätt men ändå svårt. Usch och fy!

Men vet ni vad som är så jobbigt? Jag visste att jag skulle bli sjuk. Jag kände det på mig...  Aja. Hejdå

Mår lite bättre nu

så jag hänger nog med pappa till centrum. Tar nog med mig en vattenflaska eller nåt för att jag är så torr i munnen, haha :( Men det är inte alls säkert att jag hänger med ens.. Ska fixa mig nu såå. Aa. Nu ska jag fixa mig! Kram!

Vet ni vem som är sjuk nu..?

Joo. Nu är jag sjuk. Treivligt rajjtt!! Nee fy fasen.. Usch. Jag vaknade typ vid fem imorse och hade så j*vla ont i magen, så jag sprang upp till mamma och pappa så får jag dricka lite vatten eftersom att jag blir väldigt torr i munnen. Men sen typ sitter jag i soffan och gråter för att magen känns som en stor deg som bara geggar runt.. Men sen åker mamma till jobbet (kl. halv sju) och jag går och lägger mig igen hos pappa ifall jag skulle kräkas eller nåt annat trevligt, och så vaknar jag upp igen klockan tio... Sen har jag bara legat i soffan, vågar inte äta frukost eller nåt, ifall jag skulle spy. Dock har jag inte gjort det än, men jag har allt stått bakom toaletten.. :( Usch! Jag HATAR att det finns sjukdomar!

Ni får inte någon bild på mig nu, även fast jag mår bättre. Men ni ska bara se mig nu. Inte ätit frukost, helt röda ögon, oborstat hår och.. ah, ni fattar. Men jag skänker er, mina finfina läsare en tanke! Hade!

Har kommit hem från stan

Har nyss varit inne vid stan med mamma och brorsan, som för övrigt (stavning??) är frisk nu. Vi gick förbi NK och kollade på deras julskyltning. Men det gjorde vi typ bara medans min lillebror åt körv. Han inte köpa nåt till mig själv men det blir väl centrum imorgon. Pappa ska dit så jag hänger på!

Nu ska jag mysa ner mig och kolla på tvserier!

God natt!

Nu ska jag sova! Godnatt!


Är fett stolt att jag har tagit den här bilden!! ^^

Pannkakor

Nu ikväll blir det pannkakor och mys med familjen! Min lillebror kräks inte lika mycket och jag har bäddat ned honom framför en film nu så han ska bli lite gladare. Usch, fy för magsjuka!


Bild från Google

Bilder från dagens shopping!

image description

image descriptionimage description

Bloglovin

NUU har jag skaffat bloglovin, så följ mig däär! Jag följer er tillbaka!



KLICKA PÅ BILDEN FÖR LÄNK!

Ramlösa

Nu har jag kommit hem! När jag kom hem vart jag så varm och trött att jag unnade mig en flaska ramlösa (höll på att skriva varmlösa..) och spela Wordfeud.

Men åter till shoppingen. Jag köpte inte så mycket faktiskt. Två väskor och en bok. Lägger upp bilder sen, men nu får ni en gammal bild på mig och min bästa vän! ♥


JA! Det är meningen att jag ska se så där töntigt reklamig ut!
"Köp nya ramlösa, den ger dig ren och fräsh hud!"

Det bliva shopping!

Kom på att det är mellandagsrea överallt nu typ, så självklart blir det shopping! Ska nog laga lunch nu, och sen så draar jag! Kommer nog säkert vara hur mycket människor som helst.. Jag lovar!

.

Juste! Jag kom på en sak jag ska fixa! Höras!

Jag vill inte bliva sjuk!

Nu ska jag göra mig iordning och sen bär det kanske av till centrum för lite shopping. Jag har inte alls bra så mycket pengar nu, men fick ju presentkort på H&M, och har lite stämpelkuponger osv... Haha, jag LEVER på kuponger. NAaee. Jag skämtar!

Min lillebror har blivit magsjuk! Hoppas han blir frisk till nyårsafton då vi ska till våra familjevänner och det blir världens fest. Hoppas! Hoppas! Hoppas! Hoppas!!! Vi har ju köpt klänningar i TYSKLAND till det här, plus väskor och andra saker!! ÅÅHH!! Bli intee sjuuk!

Fashion By Tora here we gooo!!

Yes! Nu är designen färdig och jag ska börja blogga här. Det har varit lite strul med alla koder osv, så ni får komentera om ni får problem med designen! Jag har instagram, så följ mig där @fashionbyme, och där uppdaterar jag nog MYCKET oftare, eftersom jag har tillgång till iPoden mycket mer.. Men mamma och pappa ska ge mig en iPhone i maj på min födelsedag, så då blir det nog uppdatering 24/7, om jag bloggar så länge dvs.. Haha!

NY blogg (igen, haha!)

Nu har jag skapat en ny blogg igen! Har haft typ tio bloggar, men designen har blivit helt kalabalik.. So let's do it agin! Haha! Uppdaterar senare!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0