http://www.bloggdesign.nu/bilder/articleBarBloggSe.jpg

Top Model Sverige

Har kollat på top model sverige nu. Sibel som vill åka till Ell Äjj.. HAHA! Men nu ska jag sova. Måste upp tidigt imorgon. Puss!

Vi gör läxan nu.

NÖJDA?!

Svar på frågor del 1!

Lovade ju att jag skulle svara på frågorna. Blev rätt så många så det kommer bli fler delar :)



Vad gör du på fritiden?
Hur fixar du din hy?
Vad gör du när du är trött?

Jag dansar, sjunger, spelar fiol och går på cheerleading :)
Kommer nog svara i ett inlägg i så fall, orkar inte göra det nu..
Sover.. Lol.

Diggar din blogg till 1000%
Den handlar ju om nöågot.. Men min fråga:
Har fattat att du gillar att sjunga.. typ. Men hur länge har du sjungit? :D


Har sjungit typ hela mitt liv. Mina föräldrar sjunger rätt så mycket.. ;)

Skola eller dans? :)

Hehe.. Bra fråga! ;) Vet faktiskt inte...

Jag bara undrar, hur lång är du? <3 <3 <33

159 cm :)

Varför började du blogga? Och varför valde du namnet "Fashion by Tora"?????

Har haft det namnet tidigare, men sen tog jag bort bloggen och började blogga på en annan blogg.
Sen när jag ville börja blogga igen tog jag det, eftersom att jag tyckte det var kul att börja om på nytt.

Hur många skolor har du gått i, och vad e ditt favvoämne?? :D :) <3

Har gått i tre olika skolor, och mina favoritämnen är matte, svenska, musik, historia, no, biologi.... Gillar skolan, gillar många ämnen. Men mitt favvo är nog matte eller svenska.

Vad skulle du ta med om du va fast på en öde ö? Tre saker.

Mobil, för att kunna ringa på hjälp. Familjen (är det en sak?!?!) för att.. Behövs det en förklaring? Och iPod, för att kunna dansa.

Vad får du i väckopeng/månadspeng????

Vill inte berätta det på bloggen. Punkt.


Det var del 1, mina kära vänner!







Mammor & Minimodeller

Nu kollar jag och Sara på mammor och minimodeller, och jaa. Vi ska plugga ;) Puss!

Love me now, love me forever

Idag kommer ju Sara hit och gör läxorna. Har därför en extra lektion, eller ah. Jag tänker ta en, efter som Sara slutar efter. Sen åker vi hem till mig och gör.......... läxor ;)

Läxor

Imorgon kommer Sara hit och vi ska göra svenskaläxan. Najss... Haha, men det blir alltid bättre med trevligt sällskap ;)

Puss!

OMG

OMG OMG OMG OMG!!! HOLLISTER GILLADE MITT FOTO PÅ INSTAGRAM!! HOLLISTER! FY F*N VAD COOLT!!! :D :D

Dagens facelook/outfit!

Skjortan var den jag köpte på Hollister igår. Snygg va? I'm in lööv ;) Haha. Flanell.



Liten svar på kommentar!

Fick en kommentar om någon som undrade om jag kunde lägga upp bilder på min familj.  Nej, jag kommer aldrig lägga upp bilder på någon i min familj, om de inte vill det såklart. Det är privat och det här är min blogg.

Hollister

Blev Hollister där jag köpte en jacka och en skjorta. Najs, najs! Kommer lägga upp bilder imorgon så ni får se! Håller på att borsta tänderna nu. Har satt på mig pyjamas och snart ska vi se sagan om ringen. Trevligt, trevligt! Puss!

Lööv it!

Har kommit hem från att åka ländskidor nu. Får se vad som händer sen, ska till centrum sen. Vill till hollister! Men jag fårr see. Kanske blir rätt slappt här hemma framför wii? Får se. Btw så är jag mycket bättre i foten, så kan inte ha varit en stukning. Nice ju!



Träningsverk

Asså herregud vilken träningsverk jag har sen igår. INTE skönt.. MEN idag ska jag, mamma och brorsan ut och åka längdskidor. Så kul!! :) Sen får vi se om det blir centrum eller pulka. Jag vill till centrum ;)


Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Skönt! Är jättetrött efter den hårda träningen så det ska bli skönt att sova. Puss!

Mycket frågor...


Har sjuukt mycket frågor från frågestunden.. Och många undrar när jag lägger upp svaren. Men somsagt. Gör det på tisdag! Så kul med nya läsare. Från andra ställen också! :)

Nu har jag kommit hem från cheerleadingen. Grymt pass idag.. De mutade oss med beach 2012.. Haha ;) Tyvärr ficka jag sjuukt ont i foten när vi hoppade. De sa att det var en stuknig.. Helvete.. Inte nuu! Vi har ju tävling snart och jag måste trääna!

Nu ska jag hoppa ned i ett varmt bad! :) Puss!

Friday ♥


Har kommit hem från skolan och tagit en macka. Jag känner att jag är väldans förkyld, och har ont i magen. Dålig blandning.. För när jag hostar gör det ont i magen.. :(

Ikväll kommer Emelie och hennes familj och äter middag här :) Så jag får ta och fixa färdigt headern nu. Har bara inte hittat någo vidare program. Men ska prova Gimp också. Sen får det vara nog.. ;)

Har sovmorgon idag..

Börjar 9.35 idag! Woop, woop! Ska prata om kroppsidealockså, och kanske kolla på film. Kan det bli bättre?! Nej tyvärr.

Har städat rum också. Rätt skönt om ni frågar mig. Har sett ut som ett bombnedslag om jag ska vara ärlig. Inte kul.. Ska nog fortsätta med e grej jag har hållt på med. Puss! :)

Trött tjej 00

Kom nyss hem från dansen. Är sjuukt trött och hungrig. Vi satt 20 minuter i bilkö. Trevligt.. Nej, men ska typ ta en avokado. Älskar avokado med balsamvinäger! MMmM ;)

Förresten är mitt hår helt burrigt! Satte upp det imorse och släppte ut det när vi började.. Haha! Men nu ska jag ta en avokado. Är huungriig!! Jaja. Hörs ;)




Dagens

Dans idag igen!

Idag blir det dans som gäller igen. Men street. Tjohoo! Sen ska jag fixa en sak med läxan. Tjoblää.. Men jaja. Det måste ju göras!

Fick gå upp klockankvart över sex idag, ska åka till skolan klockan sju. Ska hämta en sak och fixa lite grejor. Men nu ska jag släppa ut håret. Har fixat svall idag igen ;)


Jag är så himla fager..!

@school

Är i skolan nu. Har gjort färdigt en deckaruppgift nuue. Ska snart dra till fiolen. Blir ett kort inlägg, men hinner typ inte mer..  Puss! :)

Hårsvall

Fixade mit hår "nyss" ;) Tycker det blev bra, så jag kan visa senare hur man gör, och det går supersnabbt. Men kommentera. Vill ni att jag berättar hur man gör? :)

Frågestund!

Fick en fråga om jag kunde ha frågestund. Sure! Fråga mig vad ni vill ända fram till tisdag!

Gilla så skriver jag nåt snällt om dig i din logg

Så står det på facebook. Jag fattar faktiskt inte att folk gillar det där. Man ber om att folk ska skriva något snällt i sin logg. Allvarligt?! Har man inget bättre för sig? Och samma sak med "Gilla så skriver jag hur snygg du är i din logg mellan ett och tio". Varför? Tänk om någon nu sätter en etta på dig? Om de nu ens talar sanning? Det är så himla patetiskt. Det tycker iaf jag.

Och varför skriver man det på facebook? Varför kan man inte gå fram till en person i skolan och säga "du är snygg!" när man kan det på internet?! Det är så himla fegt! Och hur vet du ens att det är sanning? Du har ju bett om det, så personen vill kanske vara snäll?

Kan man inte tro på sig själv utan kommentarer från andra om vad de tycker? Måste man ens veta vad andra tycker? Om man är bekväm i sig själv spelar väl det för tusan ingen roll? Och såklart, visst vill man väl ibland att någon ska säga att du är snäll, rolig, söt osv.. Men varför just dina FBvänner? Många har ju bara bekanta? Någon i sin kompis, kompis fotbollslag? Varför vill man veta vad de tycker? Det är väl skit samma? Varför nöjer  man sig inte med att sin familj, och sina närmsta vänner gör det?

Jag tycker bara det är dumt. Det är helt och hållet superonödigt. Bry dig inte om vad andra tycker, eftersom att det faktiskt inte har någon poäng alls. Och sen är alla bra människor. Och det var de även innan facebook kom med änglarna från himlen. Faktiskt. Så tro på dig själv! :)

Kommit hem från dansen nu..

.. är så HIMLA irriterad. Typ alla mina skolböcker är genomblöta. F**********N!!!! AARGGHH!!! :mad:

Dansellidazz!

Hejsan! Nu är jag hemma hos Amanda och vi ska till bussen om typ en timme. Vi är fett sociala. Vi sitter antingen med en iPad eller iPhone framför oss. Apple in da house!! XD Haha.. Det haglade igår.. Läskigt värre!! Men jajamen. Nu ska jag la gööra någonting, asså typ spela någonting.. Puss!

Dagens

Dans!

Tjohoo! Idag börjar dansen. Har salnat den SÅÅ mycket! Ska träffa danslärare Clara, Emmi och Amanda ska börja också! :D RUULIGT, RUULIGT!

Går dans på Måndag och Torsdag. Och som någon undrade så ja, jag kommer skippa min cheerleading på måndagar, eftersom att det krockar med dansen. Men jag kommer gå på lördagar, och där kommer jag öva gymnastik. Sen har jag fiol på onsdagar. Det kommer bli min vecka!

Shoot!

Nu är Emelie här och jag håller på att fota till hennes blogg! :D Kommer länka när allt är färdigt. Ni ska bara se hennes superfina prinsess (?) klänning.. ÅH! Vill haa! Haha. Näe. Men nu måste jag fortsätta fota. Tror hon blir lite irriterad.. Haha. Älskar dig finfina syster! :love:

Puss!


*stolt fotograf*

Brådis!

Nu börjar det bli lite brådis för min del! Ska packa, blåsa håret och göra mig iordning för att sen dra iväg till cheerleadingen! Sen ska vi upp till Uppsala. Det blir nog alltså ingen mer bloggning idag. Ledsen att jag uppdaterar dåligt. Har liksom inte tid. Men jag kommer igång snart igen!

Nu ska jag säga förlåt för ett bildlöst inlägg och sedan säga puss!

Cleverbot

Sitter och chattar med Cleverbot nu. Haha. Rätt ruuligt! Men mitt jag ska dra till tåget efter lunch. Ska käka godis nu. Puss!

Oboy med vispgrädde

Just nu sitter jag och dricker oboy med vispgrädde i min ensamhet... Nae. Jag är inte ensam. Men det låter bara roligt!
Jag dricker iaf oboy med vispgrädde och ska nog snart faktiskt göra läxan. Skönt att ha den gjord. Sen har jag en ide´ som kanske inte alls kommer att funka, men vi får se! Puss sålännge!

Minimackor!

Sitter just nu och äter minimackor! Om någon nu bryr sig... Men ja. Igår var det biologiprov. Alla rätt! Sen var det matteprov. Ett DUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMT DUMT slarvfel. Annars alla rätt. Men till mitt försvar så var det flera som hade fel på samma fråga, och att jag tycker de skriver rätt konstigt i vår mattebok. att jag hade fel på det där. Men det spelar ändå ingen dum roll för det var ändå DUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMTDUMT DUMT
Nu måste jag packa och dra. Puss!


Ny bakrund!

Nu fixade jag det jag inte hann fixa igår. Vad tycks?

Dissar mot alla odds

Dissar mot alla odds och kollar på Ana Gina istället. Najs! Nu ska jag fortsätta kolla. Puss!


Feber..?

Usch.. Idag var det typ fyra stycken som fick feber i klassen?! Iaf så fick två stycken åka hem.. Usch. Jag villa intööe bli 7k.. Haha. Läste den där förkortningen någonstans. Tyckte den var rätt rolig. Jaja. Sen på musiken är det rätt många som ibland mår illa. Jag går i en musikskola för er som inte visste det nu då. Men det brukar vara väldigt dålig luft.

Ska kolla på mot alla odds nu. Får se om det är kul..Har sett rätt mycket reklam om det.. Puss!


Dagens

Frulle


Nu sitter jag här och äter frukost. Ska dra om typ ått minuter. Måste ha med mig lite saker också. Men iaf. Tidsinställde ett inlägg som lägger upp dagens sen. Så ni kommer få se den.

Ser ni förresten om någonting har förändrats i texten? Ser inte det själv.. Men gör ni det så kommentera, gör ni inte det så... kommentera! :)

Nu måste jag börja packa ihop. Puss!

Dagens

Violajn

Sorry för att jag inte bloggat något idag. Men ska fixa det siista med designen. Iaf på ett tag.

Hade fiol idag och det var gött! Haha nej, men det var superkul att börja igen! Kommer nog öva lite mer nu.. Eller ah. Jag MÅSTE öva lite mer nu haha.. Men nu ska jag fixa det där med designen och lägger upp dagens sen! Puss!



Sista inlägget

Sista inlägget för idag nurå. Imorgon händer en del.. Matteprov, utvecklingssamtal och första gången på fiolen. Måste packa nu.. Puss!

Mammor & Minimodeller

Måste säga att det programmet verkligen suuger! Vad har det för poäng? Ointressant också. Fy blä!!!

Mattematiiiiik!

Har suttit och pluggat lite nu. Inte så lätt så seg i huvudet som jag är.. Och förkyld haha :(

Men hade tänkt skriva lite nu. Får se om det blir nåt. Puss!

Snabbis

Nu bloggar jag en litenlitenlitenliteen stund för sen ska jag till skolan. Slutar typ 12:35 (!!! :D ) idag så när jag kommer hem blir det läxor som gäller.

Är helt svullen runt ögat idag och har MASSA märken. Uääk. Men nu ska jag ta mig till skolan. Puss!


Munkar!

När mamma och min lillebror kom hem hade de köpt munkar! yeeY! Har gjort de sista läxorna nu. Har en läxa kvar. Men den får vänta till imorgon då jag slutar vid typ 12:35! Då är jag hemma tidigt också. Najz!

Nu är det så att jag blir lite irriterad på min lilla lillebror, så jag ska ta och prata sunt förnuft med honom. Han tar en ballong och gör läbbiga ljud med den och skriker "HONKEEY TONKEEY" (jag vet INTE var han har fått det ifrån..) och jag blir irriterad och... Ja. Sunt förnuft var det ja..


Bry er inte om bilden, jag tog bara något på bordet.. En tom basilikaburk. :S

Fika

Kom hem för ett tag sen från en fika med Emelie. Myys! Vi gick runt lite i några affärerockså. Sen åkte jag ock köpte näsdukar haha.. Men behövde det så förkyld som jag är :( Orkar inte gå på cheerleadingen idag heller. Trååkigt!

Slutar förresten typ 12.50 den här veckan! Treevligt! Men nu ska jag göra läxan! Puss!!

Nu är glada julen slut...

Nu har de flesta åkt hem efter julgransplundringen. Alltså är julen liksom slut nu. Men i år (förra året) så hade jag liksom ingen julkänsla alls... Det var rätt trökigt. Men ja. Har ju haft väldigt roligt! :)

2+2x2=

Fy tusan vad förkyld jag har blivit. Vaknade flera gånger inatt bara för att jag har så himla ont i halsen. Får göra min specialo för att må lite bättre ;)

Har fortsatt lite på läxorna. Alltid skönt att vara klar innan veckan börjar. Då har man redan en del att stå i.. Haha, jag och mina aktiviteter alltså. Cheerleading 2 grr, dans 2 ggr (och i höst kanske ännu mer), och fiol. Går ju liksom på tre "saker", men ett tag var det orientering, dans, fiol, piano, basket, musikal... Och några av de flera gånger i veckan. Men ja. Nu håller jag mig till tre!

image description

Daft Punk



Sitter och lyssnar på Daft Punk nu. Work it harder, make it better.. :)

Skypade i typ 20 minuter med Emelie om hur hennes header ska se ut. Tror det kommer bli bra, så hon ska komma hit på söndag så ska vi fota varandra. Yeey! Carro får allt ta sig hit också någon dag. Har typ fotat henne en gång. De bilderna är gamla.. ;)

Jag tog ju några bilder i veckan som jag måste lägga upp. Har inte gjort det än..? Lol....



Julgransplundring

Idag har vi julgransplundring. Vi blir 33 personer. Mycket folk.. Men det brukar iaf vara  jätteroligt! Träffar (nästan) hela släkten på pappas sida! :) Läängtar!

Nu har jag suttit och fixat mina vänners bloggdesigner. Besöök!


klicka på bilderna!

Goodnatt!

Som rubriken lyder. Kvällspigga Tora ska sova. Önska mig lycka till. Nu. Tack!

Vlogg

Cheer

Har inte bloggat så mycket för jag har liksom inte haft tillgång till dator..


Nu idag är det cheer.. Sen vet jag inte. Trevligt. Trevligt... Orkar inte blogga nu.. PUSS

Fest

Imorgon är det en klassfest. Som jag oh några andra ska fixa. Vi skulle handla lite saker efter skolan men blev inte så.. Men nu sitter jag hos Sara.  Vi kollar på TV och ska nog snart göra färdigt läxan. Kommer hem ikväll och uppdaterar mer då. Har snott hennes mobil.. Puss!

Fillipinerna - Hong Kong våren 2011 (SEENT INLÄGG!)

Eftersom jag längtar eftersommaren så mycket tänkte jag lägga upp ett inlägg om vad som hände i Fillipinerna vi var i för ca ett år sedan (!). Bara för att.. jag har inget att göra och jag längtar till sommaren...

Vi började med att åka till Manila. Eller som jag kallar den: "Stan med störst skillnad...". Jag menar, kolla på det här.


I såna här sjul bodde familjer med kanske åtta barn.


Så här bodde en annan familj med mycket färre barn.. Det här är bara lite. Sök "Alabang" på google så ser ni. Vi bodde i ett liknande hus som det här över hos våra familjevänner. Men det vi bodde i var större.. Skillnad alltså.

Vi bodde i Alabang i ca en vecka om jag minns rätt. Där shoppade vi loss för inga pengar. Det är väldigt billigt där.

Efter en vecka begav vi oss till El Nido med ett miniplan (nitton platser!). Ett "Sol och bad hotell" om man säger så. Men fler hotell på olika små öar. Fast alla hängde ihop, så man kunde åka från en ö till en annan bara för att sola.. Så här bodde vi:


Denna ö bodde vi på, men på andra sidan kameran. Vi hade två våningar på vårat hus. I övrigt var de likadana som de vita husen där borta.


En liten del av nedervåningen. Här var badrummet också och övervåningen två enkelsängar.

Här är vi i ca fem dagar. Nu ska vi hem till Manila. Sen hem till Sverige. Men först: tre dagar i HONG KONG! Lite av våran hotellsvit:




Varje kväll klockan åtta var det en ljusshow från andra sidan sjön. Det här såg man från våra fönster i bilden ovan.

Här var det shopping, museum och annat skoj, sen skulle vi hem.

Det här var mest hur det var, och inte vad vi gjorde. Men detta var en sjukt häftig upplevelse! :D Vill tillbaks dit...




Köpt hem en outfit

En sommaroutfit från H&M ska dumpas ned i min brevlåda om några dagar. Kommer nog bli bra! Anledningen till att jag klickade hem en outfit för sommaren var för att jag längtar. LÄNGTAR! Vill åka tillbaks till El Nido. Jag berättar i ett inlägg strax om hur det var där. LOVE!



Naglar

Nu ska jag nog fika mina naglar. Har inte gjort något med de på hur länge som helst.. Inte bra! Funderar på att göra typ fransk manikyr, eller helfärg? Förra gången hade jag små detaljer, men det orkar jag inte göra nu, haha! Ska fixa smilys också. Puss!

Prima ballerina


Jag tror inte ni fattar hur mycket jag längtar till att få gå ut i ballerinor, jeansshorts en vanlig topp och en väst på stranden och bara lata sig! Jag menar, kolla på mig nu.. Har ju tjocktröja på mig. INTE kul!

I skolan

Jag är i skolan nu och har fem minuters paus. ville bara göra ett litet inlägg! kan nog typ inte skriva, för att datorn jag andvänder sakanr massa knappar.. Men nu vet ni att jag lever!

SUPERSNABBT INLÄGG!

Nu är jag typ sjuukt stressad, för jag kan måste dra nu. Men jag hinner nog slänga in ett LITET inlägg.

Idag börjar jag med slöjd kvart i nio. Sen har jag nog typ biologi om jag minns rätt. Sen har jag lunch och sen blir det två (?) lektioner till tror jag. Ja. Så ser min skooldag ut. Sen åker jag hem, lägger upp nåt inlägg. Surfar. Ja. Sen så vet jag inte mer. Dötrist inlägg. Men nu måste jag dra! Puss!

Smakprov

Här får ni ett liitet smakprov på bilderna jag tog idag!


Jag gillar de iaf!

Detta tar tid...

Kameran visar 124/164.. Tick tack. Men nu bloggen ska jag nog byta om och börja läsa. Dock verkar min lillebror ha blivit sjuk igen.. DUMMA HONOM! Eller om vi ska vara rent logiska så DUMMA HANS IMMUNFÖRSVAR men det hör inte riktigt till den här bloggen. Puss&godnatt!

Pictures!

Har tagit lite bilder nu till bloggen! Tror resultatet blev bra, lovar att ni får se! Ska ladda in dem i datorn snart, sen ska jag nog sova. Var jättetrött i skolan. Just nu? Äter apelsin med halva ansiktet. Inga kommentarer.

Länkbyte med Agnes!

Funkar inte att ladda upp någon bild men

HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR
HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR OCH HÄR

kan ni klika så kommer ni till Agnes blogg där hon skriver om hennes vardag, vad hon tycker är kul och andra roliga saker :) Besök hennes blogg, för den är rolig, och hon är rolig. Besök den! PRONTO!!

Första dagen i SKOOLAN!

Idag var det första dagen i skolan. Yeey. Nä. Men jag har världens bästa lärare. Alla kategorier. SLUTDISKUTERAT!!

Jajaa. Fy vad kallt det är ute förresten? Godmorgon? tänker ni nu men alltså kaallt? Hade vantar på mig men frös ändå skitmycket? Ja. Det kaan ju bero på att mina vantar som jag hade idag inte är så varma. JA. Det var nog det.

Aja. Följ mig Instagram @tooran! Nu ska jag göra nåt. Puss!



Sista stunden på lovet..

Sista stunden på lovet nu.. Najs. Nee. Men jag LÄNGTAR typ till skolan nu?! Men det kommer jag vara till typ.. imorgon i skolan. Vid lunchtid. Då kommer jag INTE längta till skollunchen iaf. Vår lunch i skolan S.U.G.E.R!

Molly och Eric

Har ni hört att ett av Stockholms finaste kändispar har gjort slut? Molly Sanden och Eric Saade. Synd! Molly skrev det på sin blogg. Synd!!!

Snabbt inlägg

Nu hinner jag bara göra ett snabbt inlägg innan jag ska byta om och sen till cheerleadingen!! IIHH! Ska bli såå roligt att börja träna och träffa tjejerna igen! Sen börjar dansen om två veckor också!! ÅÅHH MITT LIV ÄÄGER!! Okej. Jag är galen. Men nu ska jag byta om hej då och pusspuss.

Back on the Track!

Ledsen att jag har uppdaterat dåligt Punkt! Nee. Men imorgon (tisdag) börjar skolan för mig. Det är anledningen varför jag sitter här och gäspar. Jag har liksom somnat klockan 1 varje natt sen julafton. Så nu går jag upp! Har cheerleading sen ikväll. Gött, gött att träffa laget och börja träna! Jaja. Ni får en bild på min specialdryck som är suupergod! KOMMER (kanske) LÄGGA UPP RECEPT!

Läppbalsam

Kolla vilka söta läppbalsam jag fick av min vän Linn. Jag älskar kartongen som ser ut som ett kuvert!

Slödag

Idag har varit en sådan där riktig slödag där man inte orkar göra någonting! Så himla tråkigt. Och jag har inte typ gjort någonting av det jag ska göra för än nu, då jag ska börja städa rummet.. ÅHH! Blir så trött på mig själv. Måste göra massa saker imorgon då.. Men som tur är ska vi ha myskväll! Titta på film och goffa! Usch. Hatar såna här slödagar då man har massor att göra men inte orkar... Aja. Sånt har väl alla någongång.

♥Sommar♥

Har en del att göra idag. Laga mat, kolla kameror, städa rummet, träna, göra mig iordning... GASH! Mitt huvud sprängs! Får väl göra en att-göra lista eller nåt så man får allt på plats. Ah. Måste laga lunch nu. Puss&kram! ♥

@hemma!

Bilden är från i somras i Mainz <3 Nu är det dags att packa upp tröjorna, iPoden och böckerna. Vi är hemma från rätt intensiva softlivet och det är dags att ställa om. Somna tidigare, plugga på lite extra och öva lite matte. Men vi har faktiskt en sak att se fram emot.. SOMMAR! Men det finns bara en väg dit.. Vilka längtar till skolan?

Kommer hem ikväll

Hörs då! Puss!

Vi ska snart hem

Nu är vi hos pappas moster. Vi ska snart hem. Sen blir det middag hos familjevänner så då kan jag inte blogga om jag inte lånar paddan eller mammas mobil. ÅÅÅH vad jag längtar till min iPhone jag ska få på min födelsedag!!! Då kommer ni få uppdatering 24/7! Wiie! Haha. Nu ska jag vara social.. Puss!¡

Nyår

Har ju faktiskt inte berättat om mitt nyår än... Iaf så fick mamma och brorsan åka hem. Han blev sjuk igen haha.. :( Glamimigt. Men det blev kul ändå. Jag var kvar hos de till i måndags och ja. VET att det blev dålig uppdatering. Sorry! Hur var erat nyår?

image description
Fyrerkerier..?

Har bestämt mig

Satsar på det jag la upp och en transparent (välanvänd!) blus för att få det att inte vara så kallt. Blusen är ett hett kap från Kappahl, 179:-!

Hjälp mig!

Ikväll är det middag hos några familjevänner, vad ska jag ha på mig?! Har funderat på ett simpelt vitt linne, med kjol + tights.. Men ändå?! Jag kan såklart springa ut och köpa något.. Hjälp, någon?!

Färgernas återkomst

Någonting jag gillar med att 80-talet faktiskt börjar komma tillbaka är alla dessa färger! Gult, rött, blått, grönt... Nu är det rea överallt... Skynda att fynda!

Shopp, shopp!

Nu här i Karlstad så är vi i CENTRUM. Alltså på drottninggatan MOHAHAHA!!! A men i alla fall. Jag hade tänkt gå ut och shoppa lite. Som alltid här.. Men hade faktiskt tänkt kolla på en kompakt kamera eller nåt. Det blir det nog inte. Men ska iaf kolla och se utbudet. Annars beställer jag nog en när jag kommer hem.. Typist mig haha..

image description

Dagens:

Haha, asså jag måste ha andvänt den här tröjan minst tio ggr sen julafton.. Men jag är inte förvånad! Ett bra stiltips från H&M!

Svar på kommentar!

Jag köpte bältet på C&A i Tyskland. Hur jag väljer outfits?? Eeh.. Asså jag har alltid haft lätt att matcha ihop saker.. Men jag har typ en bild i huvudet.. Sen ah..... Det är olika! Kram!!

Godnatt!

Imorgon hörs vi med nya stiltips och händelser, outfits och tips. Men först: en dejt med sängen!

Trender...

Ingen har väl missat trenden med "metalliska" saker? Såfort du klickar dig in på Elle får du en våg av tips&trix. Jag vågar nog inte riktigt satsa på de skimrande tröjorna från H&M, men när det gäller smycken... WOW! Like! Kolla bilden!Shnyggve!

Dra fram yxan och halshugg killen framför dig, mörda alla du ser, ta en pistol och skjut dig själv i huvudet.. Sen trycker du på "restart game"...

Hahahahaha!! Klockren rubrik!

Dagens

Bloggar med paddan!

Jag kom ju på att jag kan blogga med paddan. Tur det hörni! Iaf så kom vi fram för några timmar sedan. Vi har ätit middag och ska snart spela Cranium. Har ni spelat det? Sjukt kul iaf.. Men det är så HIMLA mysigt här. Älskar det! Som hemma.... fast bättre! Aja. Det är bra hemma också.. Nu ska jag nog läsalite. Bloggar kanske mer imorgon. Puss och godnatt!

Wordfeud in mah HEART

image description
Haha. Har blitt helt FAST vid wordfeud! In my ♥ Haahah... Nämen hörni, vad är era namn? Kan väl inte säga att jag är så där oäändligt bra, men jaja. Jag heter Tora00 sånivett!

Hur jag fixar mitt hår&hy!

Några har undrat hur jag fixar mitt hår och min hy på morgonen.

HÅR:

När jag duschar så börjar jag med att (innan jag sköljt ur håret) att försiktigt applicera både schampo och balsam i håret och sedan skölja ur. Simpelt!

mårnarna så borstar jag ofta bara ut det och kanske tupera liite för att hålla volymen. Dock blir mitt hår ALLTID jätteruffsigt.. True shit..

HY:

Varje kväll applicerar jag ansiktsvatten i ansiktet, och på morgonen bara vatten. Så enkelt är det! ;)


En bra bild på hud&hår!  


Nästa stopp: tcentr.... DUSCHEN!!!

Nu ska jag duscha och sen göra mig iordning och äta frukost. Några har undrat hur jag fixar mitt hår, och det är faktiskt väldigt enkelt, så jag ska visa er i ett tidsinställt inlägg hur man gör!


hittade någon random bild från google...

Dålig uppdatering pga...

Jag vet att jag har uppdaterat som en ful, äcklig, jobbig apa. Som inte kan skriva. MEN jag har faktiskt en anledning! Ända sen nyår har jag bott hos min kompis Edla. Vi har inte haft tillgång till dator så ja. Ni fattar.
Men idag ska vi till farfar och hans fru i uppsala, så jag ska se till att tidsinställa några inlägg och sen se om jag får låna mammas Xperia och blogga. Jaja. Nu ska jag blogga i ett roligt inlägg!

RSS 2.0